Zwembad

Chateaux Roux 18-07-2018

 

Lieve papa,

Vandaag voor het eerst een vakantieweek zonder papa en mama. Zelf heb ik het er erg moeilijk mee en mis ik iedereen om mij heen. Ik dacht eraan toen er vandaag een klein gezinnetje, met een kindje van drie op de camping aankwam.

Terwijl de moeder heerlijk langs het zwembad op een bedje ligt en ontspannen een boek leest, speelt de vader met zijn dochter in het zwembad. Hij zwiert de lachende en gierende peuter door het water, gooit haar omhoog en vangt haar net voordat ze kopje onder gaat op.

Het deed me denken aan vroeger pap. Elke vakantie weer zwembad in zwembad uit. Urenlang spetteren en spatten, plonsen plenzen. Ah nog een keertje. Met papa zwemmen was het allerleukste dat er bestaat.

Ik keek uit naar mijn eerste vakantie alleen, maar ineens voel ik me groter dan ik wil zijn. Nu ik groot ben en hier alleen zit, mis ik dat, ik mis jou en Cris om mij heen, ik mis Nijs, mama, Ties en Arjen, ik mis je flauwe grapjes en je gezanik over dat de vaat weer niet in de vaatwasser staat. Of je gevloek als Ties weer eens met de iPad op de plee vastgeroest zit.

Ineens zie ik de kleine dingetjes die onze band speciaal maken en dus kijk ik uit naar het einde van mijn vakantie. Naar het moment dat we elkaar over een paar weekjes weer zien. De dag dat het gemis weg is en ik gewoon weer even jouw Muppet ben.

 

Ik hou van je,

 

Mareine

 

dit is het antwoord van mijn dochter op deze brief

Share and Enjoy !

Shares

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics