Minnares

BMC Teammachine

Je kunt niet anders dan op slag verliefd op haar worden.

Je kunt niet anders dan op slag verliefd op haar worden. Misschien dat het haar slanke benen zijn, of de manier waarop ze mijn kamer vult als ze binnenkomt. Ik weet het niet, maar ze grijpt me. Haar uitstraling, met dat vurige rood onder een fijn lijntje zwart dat doet denken aan een van de zelfportretten van Daniella Midenge in seks & cigarettes.

In de zomerzon dansen we de afgelopen dagen langs bossen, weilanden en rivieren. Eigenlijk zweven we, een onzichtbare millimeter, boven de grond zoals alleen geliefden dat kunnen en fluister ik haar lieve woordjes toe. Als ik haar met mijn vingers beroer, reageert ze direct. Alsof we roofdieren zijn die geruisloos door het savannegras een prooi besluipen spant ze zich aan en versnelt.

Zonder me los te laten, schiet ze onder me weg als mijn voeten met de hare vrijen.

Zonder me los te laten, schiet ze onder me weg als mijn voeten met de hare vrijen. Ze speelt met me en als ik mijn benen stilhoud, spint ze als een tevreden kat. Zo’n dame die haar tijd ver vooruit is. Avant-garde pur sang; haar zilveren armbanden zijn schijfremmen, schakelen doet ze elektrisch.

Bij de eerste klimmetjes die we tegenkomen, verraadt ze haar ware aard. Het jachtluipaard dat op de vlakke wegen jaagt op de renner voor je verandert in een steenbok, gracieus en vol energie springt ze omhoog. Ik grijp haar zwarte horens vast, span mijn benen aan en zet me schrap op haar rug. Terwijl zij verlangt naar Ventoux, Aubisque of Stelvio neemt ze voor vandaag genoegen met de Hel van Leersum, het Bosbad en de Amerongse berg.

Als ik uitgeput ben, laat ze zich zonder een onvertogen woord door mij mee naar huis nemen.

Als ik uitgeput ben, laat ze zich zonder een onvertogen woord door mij mee naar huis nemen. Thuis til ik haar voorzichtig over de drempel. Het afscheid van mijn oude minnares deed pijn, maar op de dagen dat mijn vriendin hier niet is, neem ik zonder enige gêne de nieuwe mee naar boven. Als niemand kijkt, dan slaapt mijn fiets bij mij.

 

Niels ®elen

 

 

 

Share and Enjoy !

Shares

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics