Lieve Mama N˚89: Bikinilijn

N˚ 89                                                                                                          En Route 14-07-2020

Campinglife

Lieve Mama,

Het moment dat je te oud geworden bent om te vertellen dat je op vakantie gaat en te bellen dat je veilig op de camping staat, is jaren geleden onzichtbaar aan ons voorbij gegaan. Geen nieuws is goed nieuws. Met een like op de Facebookfoto’s of andere exhibitionistische kanalen is iedereen weer op de hoogte van hoe en waar wij aan het genieten zijn. Vakantie ruikt volgens Cristel naar de zonnebrand waarmee ze mijn rug insmeert. Aan haar stem kan ik horen dat ze, na eerst twee bewolkte dagen, blij is.

Omdat ik niet verbrandde was insmeren vroeger overbodig. Bovendien was ik bang dat de zonnebrand de weg naar het zo gekoesterde diepbruine souvenir zou barricaderen. Als papa ons vroeg waar we naartoe wilden met vakantie, waren de criteria eenvoudig: zon en water. Ik verlangde naar een vakantie die zich langzaam maar zeker onderaan je rug op mijn billen zou aftekenen. Een derrière die net als mijn haren met de dag witter leek te worden.

Weken, maanden zelfs, na thuiskomst herinnerde mijn kont me bij het douchen aan drie fantastische weken. Om te voorkomen dat ik dit jaar niet alleen met een witte maillot de bain, maar ook een witte baard thuis zou komen. Had ik dit jaar voor het eerst een extra eis aan onze vakantiebestemming: het dragen van een mondkapje moet in het openbaar niet verplicht zijn. Het gevolg is dat ik je elke avond na de afwas, de kop thee en het badmintonnen overweeg te bellen, je te laten weten dat we ook ‘zonder’ veilig de dag zijn doorgekomen, maar daar ben ik natuurlijk te oud voor.

Liefs     

Niels      

Niels ®elen

Share and Enjoy !

Shares

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics