Lieve Mama 99 Twijfel (eigenlijk dickpic)

N˚ 99                                                                                             Zeist 20-01-2023

Lieve Mama,

Toen Arnon me na het succes van Soldaat in Uruzgan vroeg of er nog een vervolg zou komen, haalde ik mijn schouders op. ‘Ik denk het niet’, antwoordde ik omdat een vervolg nogal wat dingen zou bevatten waar ik het liever niet over had.

‘Een boek is belangrijker’, schoof Arnon mijn twijfels meedogenloos van tafel. Hij had gelijk, dat wist ik toen ook al, maar de moed om dat toe te geven kostte me nog een jaar of drie misschien vier. 

Omdat een boek belangrijker is (1 maart moet een volgend manuscript af zijn) loop ik dit jaar met een aantal zaken wat achter. Zo feliciteerde ik Sven zeven dagen te laat met zijn verjaardag en keek ik gisteren de oudejaarsconference van Claudia de Breij pas terug. Claudia stond (begrijp me niet verkeerd) op mijn ‘to-do’ lijstje. Ik moest de show zien omdat ik haar een paar jaar geleden leerde kennen. Ze is in haar cabaret niet veel anders dan in die paar dagen die we samen optrokken. Niet hilarisch, maar “natuurleuk” zou Kees van Kooten zeggen.

‘Je kunt alles zeggen tegen een collega wat je ook kunt zeggen tegen je moeder’, geeft ze mannen een ezelsbruggetje mee. Voordat ik een foto van mijn penis verstuur, moet ik me afvragen of ik die ook aan jou zou sturen. -In noodgevallen wel- Door mijn hoofd schoot het moment dat ik je vroeg wat er zou gebeuren als je mij per ongeluk kwijt zou raken. Naast het bad wreef je mijn buik droog met een ruwe handdoek, keek even op en stelde me lachend gerust.

 ‘Er is maar een iemand met zo’n moedervlek op zijn piemel dus jou vinden we altijd weer terug’. 

Liefs     

Niels    

Niels ®elen

Share and Enjoy !

Shares

2 comments

 • Niels Roelen  

  Hey Chahat,
  Samen met Olof van Joolen werk ik inderdaad aan een nieuw boek. Verhalen van veteranen over hoe een missie invloed heeft gehad op hun leven. Daarnaast werk ik aan een wielerroman. Ik hou je op de hoogte.
  Liefs Niels

 • Chahat  

  komt er echt weer een nieuw boek Niels?
  wat geweldig…

  Zeer benieuwd!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics