Inktpatroon 34 Revolutie

Russische Revolutie 1905

Na de afkondiging van een gedeeltelijke mobilisatie door Poetin, vluchten jonge Russische mannen massaal het land uit. Bang dat ze een oorlog in gezogen worden waar ze niets mee te maken willen hebben, vliegen ze naar Turkije, Georgië of gaan ze per auto de grens bij Mongolië of Finland over.

Aan het begin van operatie Spin Ghar, deed de gouverneur van Uruzgan een oproep aan de bevolking om voor de veiligheid het gebied rond de Baluchi vallei te verlaten. De paarse wolk van Boerka’s, kinderen en ezels die door de woestijn naar Tarin Kowt trok, had iets onheilspellends. Wat achter bleef was ofwel te oud om zich nog te verplaatsen, dan wel waren het jonge mannen; Fighting aged men die er alles aan zouden doen om ons tegen te houden.

Dat jonge Russische mannen niet naar Oekraïne willen om daar hun leven te wagen, is begrijpelijk, maar misschien is het beter als ze blijven. In plaats van te vluchten, moeten ze massaal in opstand komen. Een nieuwe revolutie tegen de huidige Tsaar. Niet alleen vanwege zijn nederlagen in Oekraïne, meer nog voor hun eigen en onze vrijheid.

Niels ®elen

Share and Enjoy !

Shares

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics