Inktpatroon 13 Penisnijd

‘Wanneer is het voor jou genoeg?’ vraagt een oude Oekraïense vrouw zich in een reportage van nieuwsuur af. De vrouw die gewond raakte tijdens een beschieting van haar dorpje, klaagt dat Rusland al enorm groot is en dan willen ze ook Oekraïne nog. ‘Wat wil je met Oekraïne? Jij moet de penis van een walrus krijgen’, zou ze tegen Poetin zeggen. 

Haar huis en de rest van de straat, zijn ruïnes. Een vreselijke ravage, maar door haar verwensing schiet ik in de lach. Het herinnert me aan de rel die ontstond na het uitkomen van het boek Full Disclosure van pornoactrice Stromy Daniels. In een van de passages vertelt ze dat de penis van Trump, met wie ze de slechtste seks van haar leven had, kleiner is dan gemiddeld en eruit ziet als de paddenstoel uit Mario Kart. 

Hoewel wetenschappelijk bewijs van een correlatie tussen een kleine penis en agressiviteit (nog) ontbreekt, de oude Grieken zelfs in het tegenovergestelde geloofden, is er voor de Oekraïense vrouw geen twijfel; Poetin lijdt aan Small dick Energy, het Napoleoncomplex van deze tijd. 

Share and Enjoy !

Shares

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics