De verlossing is nabij

14 Jan ’21 Lockdown dag 29

Als we ’s avonds van mijn oma of andere visite terug reden, vielen mijn broer en zus Steevast in slaap. Als een paar opgekrulde rupsen lagen ze naast mij op de achterbank. Bang dat ik iets zou missen of dat mijn moeder in slaap zou vallen, leunde ik zo ver mogelijk naar voren en stak mijn hoofd tussen de voorstoelen.

 Op de spaarzame momenten dat mijn mond stil stond, staarde ik dan het duister in. Meer dan de achterlichten van auto’s voor ons had ik niet nodig om te weten welk merk en type er reed. Bij het passeren van viaducten of bruggen wist ik hoe lang het vanaf dat punt nog naar huis was. Net zoals ik elke reclame op de zuilen wist ik te noemen. 

Al jaren dragen spandoeken langs de A-27 in de buurt van Meerkerk, Lexmond en Gorinchem een belangrijke boodschap. Een waarschuwing dat Jezus niet alleen redt, maar vooral ook dat hij terug zal keren. Ik weet niet wanneer hij van plan is om te komen, maar vanwege de Lockdown kan ik hem onmogelijk binnenlaten.

Niels ®elen

Share and Enjoy !

Shares

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics