Kopvodden

Hey Bink,

‘Alles draait om de jeugd’, kopte de NRC dit weekend. Op de voorpagina staat een foto van een ventje van een jaar of acht. Hij draagt een republikeinse (rode) zonneklep waar een replica van het kapsel van Trump aan vastgemaakt zit. Hoofddeksels verklappen veel over de voorkeuren van mensen. De baseballcap met letters of logo van je favoriete club, maar je kunt ook denken aan de zwart gereformeerde hoedjes op zondagen, een hoofddoek of een keppeltje.

Ondanks het feit dat Wilders het liefst zou zien dat we in Nederland een kopvoddentaks in zouden voeren, verscheen hij op 7 oktober in een synagoge met een keppeltje op zijn hoofd. De politicus die uithaalde naar Beatrix en Maxima omdat ze tijdens een staatsbezoek uit respect gekleed gingen met een hoofddoek, hanteert voor zichzelf een andere norm. Het ene kopvod is nu eenmaal het andere niet. 

Dat Wilders’ PFAS-peroxide haardos even schuilging onder een kipa was een verbetering. Heel even deed het me vergeten dat je westerse politici, waar iets mis mee is, lijkt te kunnen herkennen aan hun haardos. Trump, Wilders en niet te vergeten Boris Johnson. De bevriende premier die serieus overwoog om met special Forces Nederland binnen te vallen voor een paar corona prikjes. Mannen met al dan niet natuurlijke kopvodden waarvan ik me afvraag of hun verknipte geest normale haargroei in de weg staat. 

Ik mis je, maar als ze Down Under goede kappers hebben, kun je daar beter nog maar even blijven.

Liefs Papa

Niels ®elen

Share and Enjoy !

Shares

Leave a reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door ExactMetrics