Over Niels Roelen

Niels Roelen
Als majoor in het Nederlandse leger ben ik diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield ik voor defensie een weblog bij.
Juni 2021 verscheen mijn eerste roman Zwarte Vogel. Het is mijn derde boek na mijn debuut Soldaat in Uruzgan, en het vervolg Leven na Uruzgan. Daarnaast werkte ik mee aan een aantal verhalenbundels, schreef ik diverse kranten en tijdschrift artikelen en houd ik wekelijks een blog bij. Ik heb twee kinderen, Mareine en Ties. In mijn vrije tijd pak ik de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.
2013-09-15 17.46.34 (1)
DSC_0616

Lezingen & trainingen

Naast mijn reguliere werkzaamheden geef ik lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. Dit kan op een door u gekozen locatie of in een sessie rond het kampvuur. U kunt mijhiervoor via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen, maar ook via Volt uitgevers, of door persoonlijk contact te zoeken.
Geverifieerd door ExactMetrics