Over Niels Roelen

Niels Roelen, schrijver, Soldaat in Uruzgan, Leven na Uruzgan, Sporen, Zwarte Vogel, column, Olof van Joolen
-Schrijver over de werkelijkheid met het oog van de Fictie- Bert Wagendorp Schrijft: romans, korte verhalen, columns. Boeken: Zwarte Vogel, Soldaat in Uruzgan, Leven na Uruzgan, Sporen
Juni 2021 verscheen mijn eerste roman Zwarte Vogel. Het is mijn derde boek na mijn debuut Soldaat in Uruzgan, en het vervolg Leven na Uruzgan. Samen met Olof van Joolen, schreef ik de interviewbundel Sporen. Daarnaast werkte ik mee aan een aantal verhalenbundels, schreef ik diverse kranten en tijdschrift artikelen en houd ik wekelijks een blog bij. Ik heb twee kinderen, Mareine en Ties. In mijn vrije tijd pak ik de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.
2013-09-15 17.46.34 (1)
DSC_0616

Lezingen & trainingen

Naast mijn reguliere werkzaamheden geef ik lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. Dit kan op een door u gekozen locatie of in een sessie rond het kampvuur. U kunt mijhiervoor via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen, maar ook via Volt uitgevers, of door persoonlijk contact te zoeken.
Geverifieerd door ExactMetrics