Contact

Niels Roelen
T: @nielsroelen
Tel: +31 6 57 72 46 87

Noroelen@hotmail.com

3 comments

 • Arzo Qaume  

  Geachte meneer Roelen

  Mijn naam is Arzo Qaume en ik ben studente aan de Universiteit Utrecht.
  Ik studeer Engelse taal en cultuur. Voor mijn scriptie ben ik op zoek naar soldaten die gediend hebben in Afghanistan (Uruzgan 2006 -2010) die bereid zijn om hun ervaringen met betrekking tot taalbeleid te delen. Dit kan uiteraard ook anoniem gehouden worden indien gewenst. Mijn scriptie gaat over taalbeleid in conflictgebieden en mijn focuspunt is dan Afghanistan. Ik onderzoek welke taaltrainingen Nederlandse soldaten hebben gekregen voordat ze naar Afghanistan gingen en in hoeverre ze de Engelse taal hebben kunnen gebruiken in Afghanistan. Dit zou ik graag willen uitvoeren door het interviewen van soldaten.

  De email adres van mijn begeleider van de universiteit is: w.z.vandendoel@uu.nl. Mochten er nog vragen zijn dan ben ik bereikbaar via email : a.qaume@students.uu.nl of telefonisch op 06 330 44 232.

  Nogmaals: de interviews kunnen ook anoniem indien gewenst.

  Hartelijk dank. Ik hoop spoedig bericht van jullie te mogen ontvangen.

  Met vriendelijke groeten,

 • Suresh  

  Mooi interview in het AD van 30 juni 2018 en ik heb respect voor wat u doet en schrijft. Ik sloeg erg aan op uw woorden: “Wij trekken Afrika leeg wat betreft grondstoffen. Maar als een boot met vluchtelingen arriveert, geven we niet thuis.” Dat vind ik namelijk ook. Maar de politiek en media belichten alleen het vluchtelingenprobleem en niet het grondstoffen probleem. Verder belichten zij ook niet dat het Westen (en China) corrupte regimes aan de macht houden om de grondstoffentoevoer niet in gevaar te brengen.

 • Carien van Hest  

  Goedendag,
  Ik heb net uw laatste ‘Echt Gebeurd’ podcast beluisterd. Ben er stil van.
  Vaak – als we het nieuws volgen – concludeer ik dat de mens een mislukt project is. We zijn beesten en engelen onder een dun laagje culturele vernis.
  Toch hebben we allen maar een eenvoudige wens: een beetje gelukkig zijn. Een ander helpen geeft ons dat gelukkige gevoel. Laten we elkaar helpen, op de vierkante meter die vrijheid heet.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *